Ad-Aware 9.6.0

Ad-Aware ladda ner
Ad-Aware Avansert virus og spyware-beskyttelse gjort enkelt
Dato lagt til: November, andre 2011
Forfatter: Lavasoft
Filstørrelse: / Tillatelse: 11.48 MB / Freeware

Ad-Aware gir deg omfattende beskyttelse mot skadelig programvare. Med sanntids overvåking, trusselvarsler og automatiske oppdateringer kan du være lett å vite at du er beskyttet. Det du kanskje ikke vet, er imidlertid at med utgave 10, har designerne Lavasoft opprettet spranget fra anti-spyware til fullverdig anti-virus.

Hvordan gjøre det?
På første utseende, Ad-Aware, effektivt kjent som Ad-Aware Free Antivirus +, ser bra ut. Sett opp er rask, men det krever en sjekk ut ved oppstart, som kan sakte faktorer ned litt. Du kan gå glipp av det hvis du vil, skjønt, og hvis du gjør det, vil du se en skarp, frisk kundegrensesnitt separert i brukervennlige Primære og Innovative beskyttelse steder.

skanner
Som du kanskje forventer, Ad-Aware gir rikelig med sjekk ut valg, skaper faktorer svært allsidige for kunden. Det er 3 foreløpige sjekke ut valg, Fast, Komplett og personlig. Den tilpassede valget er spesielt imponerende, slik at du kan absolutt endre sjekk ut med enkle avmerkingsboksen blemishes. Du kan også rutinetester, en må-ha valg for en moderne anti-virus. Skanner er ikke spesielt rask, men kan bli stoppet.

Ad-Aware nedlasting

Avanserte alternativer
Noe som kunder av Ad-Aware kan oppdage komplisert er konfigurasjonene henhold Innovative Protection. Det er 3 versjoner av Ad-Aware – Gratis, Pro og Individual Security. I effekt, er de det samme systemet bruker, men mer komplekse funksjoner blir tilgjengelige når du flytter gjennom utgaver. Dette vil irritere noen kunder som ville velge en eksklusiv gratis utgave uten unødvendige forstyrrelser – selv om vi må innrømme at Ad-Aware ikke mase om forbedringer, som er utmerket.

andre alternativer
Den slappe av Ad-Aware er valg er delt inn i to steder. De under beskyttelse Innstillinger (øverst til høyre hjørne) og under Options. Under Beskyttelsesinnstillinger, vil du være i stand til å endre sanntidsbeskyttelse og surfe rundt valg, selv om Secure Browsing kan bare tillates og svekket, og ikke tilpasses. Under Ad-Aware primære alternativer, er det ulike konfigurasjoner som er relevante for grunnleggende funksjon, opp-datoer og en beskrivelse av spill å spille Method (selv om dette kan enkelt slås i den primære kundegrensesnitt og fra prosessen bar).

Siste endringer
– Bufret Scanning hopper automatisk skanning av filer som det bestemt trygt i tidligere skanninger, noe som resulterer i mye raskere søk
– Firewall teknologi automatisk hvite-lister klarert programmer, slik at brukerne kan oppgradere til Ad-Aware uten nettverksproblemer med programmer som allerede er installert
– Real-Time Protection øker påliteligheten av driverne og inkluderer forbedret 64-bit-støtte
– Web-Surfebeskyttelse motor oppdaterer nå flere ganger om dagen

 

Besøk Forfatterens hjemmeside / Ad-Aware opprinnelige siden